אוכל הונגרי • צלי אסדו עם נוקרלך'

מירי זורגר 1 Comment on אוכל הונגרי • צלי אסדו עם נוקרלך'
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מירי זורגר מפנקת עם מתכון נפלא לצלי אסדו עם נוקערלעך

מצרכים
1 ק"ג ספריבס חתוך למנות קטנות
2 בצלים פרוסים
4-5 שיני שום
פפריקה מתוקה
פפריקה מעושנת
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
תבלין לשקשוקה

לנוקרלעך
2 כוסות קמח
2 ביצים
1/3 כוס שמן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
כ 3/4 כוס מים

אופן ההכנה
את המנות של הספריבס יש להמליח ולפלפל ולטגן לסגירה כדי לשמור על עסיסיות של החלקים
באותו הסיר לטגן את הבצלים ושיני השום עד להשחמה קלה להוסיף את המנות של הבשר ולבל
לכסות במים ולבשל כשעתים

הכנת הנוקערלעך
את מצרכי הבצק יש לערבב לבצק רך ונוזלי
בסיר של 3 ליטר למלא ל 3/4 ולשים כפית מלח ולהביא לרתיחה
עם מכשיר מיוחד יש להעביר פתיתי בצק בגודל הרצוי ולבשל עד שצפים
להוציא למסננת ולשטוף
להעביר לכלי ולהכין את כל הבצק כשהצילי מוכן יש להוסיף את הנוקערלעך לערבב ולהביא לרתיחה נוספת ולהגיש מיד



1 תגובות

מיין תגובות
  1. 1

    אין יותר תבלין שקשוקה מה אפשר במקום תודה